Aktualitet

 1. Tema e ditës (vendet shqipfolëse)

  "Guri i rëndë në vend të vet" - ashtu dhe ne do gjejmë prehje vetëm në atdhe!
  Tema:
  5,538
  Mesazhe:
  29,617
  E fundit: Realiteti Virtual Ian, 20 Feb 2020
  RSS
 2. Tema e ditës, ndërkombëtare

  Politika e jashtme, partneriteti, fuqitë e mëdha, traktatet e paqes, luftrat, komentet...
  Tema:
  613
  Mesazhe:
  15,247
  RSS
 3. Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

  Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!
  Tema:
  1,841
  Mesazhe:
  33,829
  RSS
 4. Ekonomia & Biznesi Shqiptar

  Probleme ekonomike, bursa, këmbimi valutor, krizat dhe zgjidhjet!
  Tema:
  397
  Mesazhe:
  8,706
  RSS
 5. Blogosfera Shqiptare

  Shkrime nga Blogosfera Shqiptare
  Tema:
  2,678
  Mesazhe:
  2,864
  RSS
 6. Portali i AlbForumit

  Portali do te sherbeje per ti percjelle te gjithe vizitoreve dhe anetareve te forumit, njoftimet, urimet dhe temat me serioze dhe me me vlere per tu diskutuar nga te gjithe anetaret e forumit. Me poshte po ju bej edhe nje permbledhje prezantuese te portalit: Pershkrimi: Administratoret dhe super moderatoret e forumit do te publikojne ne forumin e portalit qe mban te njejtin titull, tema qe ata mendojne se jane me interes per tu diskutuar nga te gjithe ju, do tu trasmetojne njoftime ne lidhje me mbarevajtjen e forumit, do tu percjellin urime dhe falenderime, etj. Larmia e temave do te jete e gjithanshme dhe kjo do te beje qe portali te mbaje gjithmone te zgjuar interesin tuaj. Anetaret e thjeshte te forumit mund te lexojne dhe komentojne te gjitha temat, duke shprehur keshtu mendimin tuaj mbi temen qe diskutohet. Ne kete portal, do te gjeni informacion ne lidhje me mesazhet tuaja private qe mund tu kene ardhur ne forum, do te keni mundesi te kerkoni, njiheni me temat me te fundit ne forum, me temat me te fundit te publikuara ne portal, etj. Portali gjithashtu do ta beje shume te thjeshte navigimin e forumit, duke iu servirur ju nga faqja kryesore te gjitha adresat e kategorive kryesore te forumit (menuja majtas), pa qene nevoja qe ju ti renditni te gjithe listen e forumeve si me pare. Sondazhet: Ne portal, do te kemi jave per jave nje sondazh te ri ku te gjithe anetaret jane te lutur te marrin pjese duke hedhur voten e tyre dhe duke bere edhe komentin perkates perse zgjodhen te votonin keshtu. Sondazhi i sotem perkon me hapjen e forumit, ku ju keni mundesi te votoni mbi pershtypjen tuaj te pare mbi portalin. Bashkepunimi: Portali na mundeson qe te falenderojme te gjitha faqet qe mbeshtesin albforumit duke e perdorur ate si sherbim nga faqet e tyre. Vete forumi eshte ngritur mbi bashkepunim dhe ky bashkepunim mundeson suksesin e metejshem te albforumit qe eshte aktualisht albforumi me i vjeter, me i madh dhe me prestigjoz ne Internet. Nese deshironi te beheni pale e ketij suksesi, e mirepresim bashkepunimin tuaj. Ne emer te gjithe stafit te forumit, iu falenderoj qe merrni pjese ne kete forum dhe uroj qe portali i ri i forumit tu pelqeje, pavaresisht se ai nuk e ka marre formen e plote te tij. Me respekt, Stafi i forumit
  Tema:
  30
  Mesazhe:
  174
  RSS