Arti, Kultura Kombëtare & Boterore

 1. Gjuhësia

  Problemet që lidhen me gjuhësinë, mendimet e antarëve dhe ato të gjuhëtarëve, pasurimi i gjuhës shqipe, mendime dhe opinione!
  Tema:
  137
  Mesazhe:
  5,558
  E fundit: ofertë falas për kredi prej 3% manfredmuller, 22 Jun 2018 at 09:58
  RSS
 2. Letërsia

  Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!
  Tema:
  340
  Mesazhe:
  18,394
  E fundit: ofertë falas për kredi prej 3% manfredmuller, 22 Jun 2018 at 09:55
  RSS
 3. Historia

  Historia Shqiptare dhe Boterore
  Tema:
  592
  Mesazhe:
  11,787
  E fundit: ofertë falas për kredi prej 3% manfredmuller, 22 Jun 2018 at 09:52
  RSS
 4. Muzika

  E degjojme,kendojme ,kercejme me te...... sa shume kujtime qe na sjell ndonjehere dhe shpesh tekstet duket sikur jane bere per ne ......ja pra pse nuk mund te na mungonte MUZIKA ketu!
  Tema:
  440
  Mesazhe:
  24,628
  E fundit: Kenga qe jam duke degjuar.. Airbourne, 23 Jun 2018 at 08:19
  RSS
 5. Fotografia dhe Piktura - Artet Figurative

  Piktura, skulptura, arkitektura dhe gjithcka qe ka lidhje me Artin !
  Tema:
  250
  Mesazhe:
  12,764
  E fundit: ofertë falas për kredi prej 3% manfredmuller, 22 Jun 2018 at 09:43
  RSS
 6. Kinemaja dhe Teatri

  Filmat, dokumentarët, komeditë dhe tragjeditë, festivalet e filmit, kujtesa për një teatër kukullash... Jepi!
  Tema:
  369
  Mesazhe:
  9,825
  E fundit: ofertë falas për kredi prej 3% manfredmuller, 22 Jun 2018 at 09:43
  RSS