Shkenca dhe Jeta

Shkenca Natyrore

 1. Astronomi, Kozmologji, Astrofizike

  Madhesia dhe madheshtia e Universit, sekretet qe ai fsheh dhe perpjekjet tona per te pare drejt pafundesise.
  Tema:
  39
  Mesazhe:
  411
  RSS
 2. Shkenca

  Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!
  Tema:
  122
  Mesazhe:
  2,276
  E fundit: Djalli 666 ! Deuid, 19 Aug 2014 at 19:27
  RSS
 3. Planeti im

  Per te gjithe ata qe duan te jetojne aventura, zbulojne mistere, te shuajne kuriozitete e te mesojne me shume. Per ata qe duan te argetohen jashte shtepise, me pak fjale per te gjithe ata, te cileve nuk u zene kembet dhè...
  Tema:
  36
  Mesazhe:
  1,000
  E fundit: Nje xhiro ne Paris ... scadarsko, 8 Aug 2014
  RSS
 4. Trupi dhe Shëndeti

  Të rejat dhe kuriozitetet më të fundit nga mjeksia moderne dhe Mjeku Popullor me këshilla dhe barna natyrale për probleme nga më të ndryshmet.
  Tema:
  660
  Mesazhe:
  5,800
  E fundit: Dua te dobesohem!!!!!!!! Hektor12, 21 Aug 2014 at 11:39
  RSS
 5. Mistere, Konspirime, Kuriozitete

  Mistere, konsiprime, gjëegjëza, kuice të shpejta etj..
  Tema:
  208
  Mesazhe:
  3,824
  E fundit: A besoni ne ufo scadarsko, 22 Aug 2014 at 23:06
  RSS
 6. Jeta rreth nesh

  Flora dhe fauna, dukuritë më interesante të natyrës.
  Tema:
  137
  Mesazhe:
  3,592
  RSS