Shqiptaret neper bote

 1. Rrjeti i Studenteve Shqiptare ne Bote

  Diskutime, shkëmbime informacionesh studentore dhe ndihmë në përgatitjen e detyrave dhe "papers". ASAN / Albstudent etj
  Tema:
  408
  Mesazhe:
  6,446
  E fundit: TOEFL, GMAT, GRE! Zoja, 6 Oct 2018
  RSS
 2. Shkodërlocja jonë

  Mirësevini në forumin e shkodërloces sonë të dashur. Humor dhe bejte për të gjithë :)
  Tema:
  275
  Mesazhe:
  14,476
  E fundit: Fjale shkodrane me shpjegim simona, 29 May 2018
  RSS
 3. Probleme te Emigranteve ne Diaspore

  Diskutim i dedikuar për ndihmën që mund ti japim njeri-tjetrit në mërgim.
  Tema:
  255
  Mesazhe:
  11,201
  E fundit: si mund te emigroj ne Itali Lulzim, 20 Oct 2018
  RSS
 4. Shqiptarët në Gjermani

  Shqiptarë në Gjermani? Njihni bashkëkombasit tuaj që janë pranë jush.
  Tema:
  8
  Mesazhe:
  91
  RSS