Teknologjia dhe Informatika

 1. Te reja dhe njoftime teknologjike

  Cdo gje interesante dhe qe do te donit ta benint te ditur, mund ta beni ketu.
  Tema:
  900
  Mesazhe:
  3,692
  E fundit: windows 7 update artan1233, 13 Nov 2017
  RSS
 2. Webmastera - Faqe - Domaining - Hosting

  Faqe me informacione se si mund te behet nje biznes ne internet
  Tema:
  279
  Mesazhe:
  1,621
  E fundit: Si te fitojm para online... Dardan Zymberi, 9 Dec 2017 at 20:03
  RSS
 3. Programet dhe Programuesit

  Diskutime, ndihmë, pyetje përgjigje mbi programe të ndryshme!
  Tema:
  946
  Mesazhe:
  8,198
  E fundit: Ndihme!!! Me c++ gurax, 23 Jun 2017
  RSS
 4. Lojra te ndryshme

  Diskutime mbi lojra të ndryshme, strategjike, 3D, lan...
  Tema:
  185
  Mesazhe:
  2,571
  E fundit: emra...te bukur Airbourne, 28 Oct 2017
  RSS