Tema Shoqërore

 1. Hapësira filozofike

  Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!
  Tema:
  341
  Mesazhe:
  17,395
  E fundit: Shprehjet me te bukura filozofike!! Linux, 27 Feb 2017 at 10:41
  RSS
 2. Sociologjia

  Gjithçka dhe asgje, çdo problem e hall virtual :)!
  Tema:
  1,101
  Mesazhe:
  42,194
  E fundit: A kaperceni "deg me deg" duke folur? sermion_al, 24 Feb 2017 at 15:41
  RSS
 3. Dashuria

  Jeto, dhe jetën time po e deshe, eja dhe merre veç jeto...!
  Tema:
  1,131
  Mesazhe:
  53,192
  E fundit: thjesht beni nje urim joetisti_, 22 Feb 2017 at 21:56
  RSS
 4. Psikologjia

  Thellësitë e psikologjisë njerëzore.
  Tema:
  429
  Mesazhe:
  10,389
  E fundit: Joshja-Mjet apo natyre? joetisti_, 9 Feb 2017
  RSS
 5. Teologjia

  Besimi dhe njeriu! Fetë, librat e shenjtë, mënyrat e besimit.Ata që s'e gjetën dot rrugën që çon tek Zoti!
  Tema:
  273
  Mesazhe:
  7,906
  E fundit: Nena e dashur OLLGA Airbourne, 19 Dec 2016
  RSS