Zonat e Argëtimit

 1. Koktej Diskutimesh

  Kerkuat shume dhe akoma nuk jeni shprehur diku??? Me siguri ketu keni per te gjetur dicka, freskohuni pak dhe nisuni perseri.
  Tema:
  764
  Mesazhe:
  88,255
  RSS
 2. Moda

  Tema:
  139
  Mesazhe:
  4,644
  E fundit: Femrat më të bukura në botë Airbourne, 23 Jun 2018 at 07:55
  RSS
 3. Humor, Video e foto per te qeshur

  Video, barcaleta, Grimca humoristike, vjersha për të qeshur, pjesë komedish, barcaleta... Shkurt fare: na bëni të qeshim!
  Tema:
  435
  Mesazhe:
  18,026
  E fundit: Hipotekë e dytë faustmechtilde, 22 Jun 2018 at 09:59
  RSS
 4. Thashetheme, etj. etj.

  O burra të shpikim sa më shumë, të përgojojmë, të thashethemojmë...ça rracë e poshtër!
  Tema:
  902
  Mesazhe:
  252,671
  E fundit: Shlyerja e kredisë faustmechtilde, 22 Jun 2018 at 09:58
  RSS
 5. Eros

  Forum ku diskutohet gjithcka e shendetshme dhe e zakonshme per seksualitetin e njeriut.
  Tema:
  347
  Mesazhe:
  21,148
  E fundit: Keshilla sexuale. Eléonoré, 5 May 2018
  RSS