Dashuria

Jeto, dhe jetën time po e deshe, eja dhe merre veç jeto...!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  8,686
 2. Diavolessa
  Përgjigje:
  1,182
  Shikime:
  732,942
 3. Sweety el
  Përgjigje:
  373
  Shikime:
  366,509
 4. alban bala
  Përgjigje:
  136
  Shikime:
  180,383
 5. Petroninsja
  Përgjigje:
  644
  Shikime:
  168,190
 6. ere
  Përgjigje:
  181
  Shikime:
  151,886
 7. Baki
  Përgjigje:
  476
  Shikime:
  139,445
 8. lio
  Përgjigje:
  460
  Shikime:
  123,443
 9. Sweety el
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  121,223
 10. Adile
  Përgjigje:
  256
  Shikime:
  111,409
 11. Ema
  Përgjigje:
  228
  Shikime:
  108,697
 12. Sweety el
  Përgjigje:
  136
  Shikime:
  107,617
 13. Seriozi
  Përgjigje:
  407
  Shikime:
  101,023
 14. I love new york
  Përgjigje:
  390
  Shikime:
  87,490
 15. gangsterja
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  86,003
 16. Ema
  Përgjigje:
  58
  Shikime:
  85,192

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...