Hapësira filozofike

Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  3,890
 2. mirdita
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  37,876
 3. enajda
  Përgjigje:
  2,005
  Shikime:
  216,425
 4. palaccio
  Përgjigje:
  30
  Shikime:
  3,306
 5. ledioni
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  4,440
 6. princ
  Përgjigje:
  31
  Shikime:
  1,896
 7. olti
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  6,624
 8. juxhoxhjaj
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  2,752
 9. Rornela
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  498
 10. x84
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  1,445
 11. Mortal
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  2,076
 12. Kordelja
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  7,445
 13. Ema
  Përgjigje:
  32
  Shikime:
  3,718
 14. HipHop-Girl
  Përgjigje:
  34
  Shikime:
  1,410
 15. Universal
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  442
 16. blabla
  Përgjigje:
  157
  Shikime:
  40,590

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...