Hapësira filozofike

Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!

Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  7,900
 2. enajda
  Përgjigje:
  2,211
  Shikime:
  325,449
 3. `AsD`
  Përgjigje:
  1,590
  Shikime:
  117,808
 4. S6T6N6
  Përgjigje:
  1,387
  Shikime:
  500,291
 5. PrInCiPiEl
  Përgjigje:
  442
  Shikime:
  232,611
 6. S6T6N6
  Përgjigje:
  360
  Shikime:
  80,267
 7. Andon Kazaqi
  Përgjigje:
  351
  Shikime:
  35,177
 8. admir hamataj
  Përgjigje:
  339
  Shikime:
  151,949
 9. eM
  Përgjigje:
  304
  Shikime:
  30,156
 10. ledioni
  Përgjigje:
  295
  Shikime:
  72,975
 11. Admir
  Përgjigje:
  213
  Shikime:
  49,397
 12. Cakmaku
  Përgjigje:
  203
  Shikime:
  44,627
 13. ledioni
  Përgjigje:
  190
  Shikime:
  48,142
 14. Ema
  Përgjigje:
  182
  Shikime:
  27,424
 15. betim
  Përgjigje:
  173
  Shikime:
  38,473
 16. Brigo
  Përgjigje:
  168
  Shikime:
  48,819

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...