Hapësira filozofike

Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  8,578
 2. S6T6N6
  Përgjigje:
  1,387
  Shikime:
  501,607
 3. enajda
  Përgjigje:
  2,218
  Shikime:
  334,684
 4. mirdita
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  308,439
 5. PrInCiPiEl
  Përgjigje:
  442
  Shikime:
  233,171
 6. admir hamataj
  Përgjigje:
  339
  Shikime:
  152,473
 7. `AsD`
  Përgjigje:
  1,590
  Shikime:
  119,597
 8. S6T6N6
  Përgjigje:
  360
  Shikime:
  80,881
 9. ledioni
  Përgjigje:
  295
  Shikime:
  73,642
 10. ilirjan
  Përgjigje:
  145
  Shikime:
  66,163
 11. maxper
  Përgjigje:
  130
  Shikime:
  54,585
 12. Kordelja
  Përgjigje:
  110
  Shikime:
  51,573
 13. Admir
  Përgjigje:
  213
  Shikime:
  49,856
 14. Brigo
  Përgjigje:
  168
  Shikime:
  49,699
 15. ledioni
  Përgjigje:
  190
  Shikime:
  48,615
 16. blabla
  Përgjigje:
  157
  Shikime:
  46,013

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...