Hapësira filozofike

Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!

Rendi:
Titulli ↑
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,150
 2. Solaris
  Përgjigje:
  31
  Shikime:
  2,776
 3. Solaris
  Përgjigje:
  25
  Shikime:
  1,439
 4. Admir
  Përgjigje:
  14
  Shikime:
  1,436
 5. Solaris
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  534
 6. Mreti55
  Përgjigje:
  84
  Shikime:
  7,395
 7. ledioni
  Përgjigje:
  133
  Shikime:
  21,528
 8. Albinos
  Përgjigje:
  23
  Shikime:
  2,260
 9. Ismail.Qemali
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  839
 10. Vis Elbasani
  Përgjigje:
  16
  Shikime:
  6,211
 11. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  541
 12. scadarsko
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  2,285
 13. tmvngocdung99
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  982
 14. Solaris
  Përgjigje:
  14
  Shikime:
  1,828
 15. gurax
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  5,558

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...