Hapësira filozofike

Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. Ildri
  Përgjigje:
  20
  Shikime:
  45,134
 2. Cakmaku
  Përgjigje:
  203
  Shikime:
  45,123
 3. betim
  Përgjigje:
  173
  Shikime:
  39,717
 4. GENIU$
  Përgjigje:
  23
  Shikime:
  37,857
 5. genti
  Përgjigje:
  72
  Shikime:
  37,516
 6. Vis Elbasani
  Përgjigje:
  133
  Shikime:
  37,236
 7. Andon Kazaqi
  Përgjigje:
  351
  Shikime:
  36,945
 8. alinos
  Përgjigje:
  94
  Shikime:
  36,188
 9. Scorpion
  Përgjigje:
  141
  Shikime:
  35,815
 10. Diavolessa
  Përgjigje:
  42
  Shikime:
  34,919
 11. detjon
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  34,519
 12. atman
  Përgjigje:
  105
  Shikime:
  33,951
 13. Agon
  Përgjigje:
  162
  Shikime:
  32,044
 14. eM
  Përgjigje:
  304
  Shikime:
  31,186
 15. Hektor12
  Përgjigje:
  21
  Shikime:
  29,208

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...