Hapësira filozofike

Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. Andon Kazaqi
  Përgjigje:
  74
  Shikime:
  13,352
 2. odeon
  Përgjigje:
  114
  Shikime:
  13,324
 3. ^Res-Cogitans^
  Përgjigje:
  66
  Shikime:
  13,218
 4. ana karenina
  Përgjigje:
  112
  Shikime:
  12,639
 5. olti
  Përgjigje:
  36
  Shikime:
  12,615
 6. Djep
  Përgjigje:
  110
  Shikime:
  11,517
 7. Scorpion
  Përgjigje:
  74
  Shikime:
  11,428
 8. olti
  Përgjigje:
  103
  Shikime:
  10,957
 9. RediRock
  Përgjigje:
  49
  Shikime:
  10,565
 10. Ema
  Përgjigje:
  40
  Shikime:
  10,528
 11. Kordelja
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  10,478
 12. soni2
  Përgjigje:
  48
  Shikime:
  10,322
 13. Scorpion
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  9,636
 14. ladouce2005
  Përgjigje:
  54
  Shikime:
  9,620
 15. zarathustra
  Përgjigje:
  90
  Shikime:
  9,605

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...