Hapësira filozofike

Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. SI TJETRI
  Përgjigje:
  53
  Shikime:
  9,579
 2. Admir
  Përgjigje:
  49
  Shikime:
  9,418
 3. S6T6N6
  Përgjigje:
  17
  Shikime:
  9,395
 4. maxper
  Përgjigje:
  30
  Shikime:
  9,191
 5. albanian
  Përgjigje:
  81
  Shikime:
  9,139
 6. olti
  Përgjigje:
  91
  Shikime:
  9,008
 7. S6T6N6
  Përgjigje:
  54
  Shikime:
  8,897
 8. Balahk
  Përgjigje:
  34
  Shikime:
  8,814
 9. PrInCiPiEl
  Përgjigje:
  65
  Shikime:
  8,656
 10. Vis Elbasani
  Përgjigje:
  71
  Shikime:
  8,500
 11. GJENERALI
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  8,459
 12. Eléonoré
  Përgjigje:
  94
  Shikime:
  8,430
 13. Sweety el
  Përgjigje:
  16
  Shikime:
  8,403
 14. Samuel
  Përgjigje:
  96
  Shikime:
  8,279
 15. philly_fier
  Përgjigje:
  48
  Shikime:
  8,227

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...