Hapësira filozofike

Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!

Rendi:
Titulli ↓
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. ^Res-Cogitans^
  Përgjigje:
  66
  Shikime:
  13,146
 2. mengjesi
  Përgjigje:
  44
  Shikime:
  5,289
 3. Universal
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  556
 4. Kordelja
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  10,409
 5. Blendi
  Përgjigje:
  32
  Shikime:
  4,152
 6. Barishte
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  1,171
 7. Hank
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,954
 8. HipHop-Girl
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  1,308
 9. atman
  Përgjigje:
  105
  Shikime:
  33,823
 10. atman
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  796
 11. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  424
 12. GENIU$
  Përgjigje:
  57
  Shikime:
  5,154
 13. Wise
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,350
 14. SI TJETRI
  Përgjigje:
  53
  Shikime:
  9,528
 15. DritaLOVE
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  947

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...