Hapësira filozofike

Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↑
 1. scadarsko
  Përgjigje:
  19
  Shikime:
  1,338
 2. pumes
  Përgjigje:
  33
  Shikime:
  3,080
 3. GENIU$
  Përgjigje:
  30
  Shikime:
  2,458
 4. scadarsko
  Përgjigje:
  14
  Shikime:
  1,055
 5. Vis Elbasani
  Përgjigje:
  71
  Shikime:
  8,560
 6. princ
  Përgjigje:
  86
  Shikime:
  3,544
 7. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  570
 8. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  445
 9. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  484
 10. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  410
 11. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  466
 12. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  451
 13. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  15
  Shikime:
  740
 14. GENIU$
  Përgjigje:
  23
  Shikime:
  37,935
 15. Vis Elbasani
  Përgjigje:
  37
  Shikime:
  4,559

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...