Gjuhësia

Problemet që lidhen me gjuhësinë, mendimet e antarëve dhe ato të gjuhëtarëve, pasurimi i gjuhës shqipe, mendime dhe opinione!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. eniad
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  7,347
 2. Diavolessa
  Përgjigje:
  64
  Shikime:
  189,211
 3. Diavolessa
  Përgjigje:
  79
  Shikime:
  117,579
 4. Bukuroshja
  Përgjigje:
  87
  Shikime:
  30,649
 5. scadarsko
  Përgjigje:
  171
  Shikime:
  23,692
 6. Solaris
  Përgjigje:
  68
  Shikime:
  22,186
 7. rvd
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  10,259
 8. SI TJETRI
  Përgjigje:
  103
  Shikime:
  37,496
 9. shuquri
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,216
 10. Dr_DEVIL
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  2,690
 11. MeLoDy
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  2,236
 12. aurelis
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  1,895
 13. Mono
  Përgjigje:
  15
  Shikime:
  26,890
 14. Vis Elbasani
  Përgjigje:
  233
  Shikime:
  57,202
 15. alinos
  Përgjigje:
  174
  Shikime:
  217,727
 16. Universal
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,053

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...