Historia

Historia Shqiptare dhe Boterore

 1. Historia Shqiptare

  Historia e shkruar dhe e pashkruar, të vërtetat e thëna dhe të pathëna. Materiale të reja, zbulime, ide personale.
  Tema:
  418
  Mesazhe:
  8,614
  E fundit: kulla e haklajve Airbourne, 28 Nov 2017
  RSS
 2. Historia Boterore

  Prehistori,Lufta ndër shekuj,Personazhe dhe Legjenda.
  Aty ku njerzimi lindi,u pushtua dhe pushtoi...
  Tema:
  76
  Mesazhe:
  2,170
  E fundit: Prejardhja e emrit "Serb" Airbourne, 25 Oct 2017
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Aki
  Përgjigje:
  41
  Shikime:
  8,199
 2. scadarsko
  Përgjigje:
  169
  Shikime:
  8,278
 3. Iliro Dardan
  Përgjigje:
  75
  Shikime:
  18,351
 4. scadarsko
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  5,376
 5. Iliro Dardan
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  8,698
 6. Dreamer
  Përgjigje:
  37
  Shikime:
  8,167
 7. Iliro Dardan
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  4,024
 8. The decatur
  Përgjigje:
  34
  Shikime:
  5,749
 9. Universal
  Përgjigje:
  27
  Shikime:
  2,093
 10. Sonia007
  Përgjigje:
  27
  Shikime:
  3,423
 11. Solaris
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  5,663
 12. scadarsko
  Përgjigje:
  25
  Shikime:
  3,070
 13. Dreamer
  Përgjigje:
  21
  Shikime:
  4,736
 14. Ildri
  Përgjigje:
  21
  Shikime:
  7,236
 15. ONIRO
  Përgjigje:
  20
  Shikime:
  6,029
 16. [GS]
  Përgjigje:
  17
  Shikime:
  8,927

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...