Historia

Historia Shqiptare dhe Boterore

 1. Historia Shqiptare

  Historia e shkruar dhe e pashkruar, të vërtetat e thëna dhe të pathëna. Materiale të reja, zbulime, ide personale.
  Tema:
  418
  Mesazhe:
  8,620
  RSS
 2. Historia Boterore

  Prehistori,Lufta ndër shekuj,Personazhe dhe Legjenda.
  Aty ku njerzimi lindi,u pushtua dhe pushtoi...
  Tema:
  76
  Mesazhe:
  2,171
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. Aki
  Përgjigje:
  41
  Shikime:
  9,560
 2. Seyfert
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  18,663
 3. Iliro Dardan
  Përgjigje:
  75
  Shikime:
  18,582
 4. scadarsko
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  13,978
 5. Lisa
  Përgjigje:
  14
  Shikime:
  11,680
 6. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  15
  Shikime:
  9,597
 7. [GS]
  Përgjigje:
  17
  Shikime:
  9,083
 8. Iliro Dardan
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  8,956
 9. scadarsko
  Përgjigje:
  169
  Shikime:
  8,699
 10. Dreamer
  Përgjigje:
  37
  Shikime:
  8,500
 11. Ildri
  Përgjigje:
  22
  Shikime:
  7,341
 12. ONIRO
  Përgjigje:
  20
  Shikime:
  6,148
 13. Solaris
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  6,018
 14. The decatur
  Përgjigje:
  34
  Shikime:
  5,874
 15. scadarsko
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  5,532
 16. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  5,422

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...