Historia

Historia Shqiptare dhe Boterore

 1. Historia Shqiptare

  Historia e shkruar dhe e pashkruar, të vërtetat e thëna dhe të pathëna. Materiale të reja, zbulime, ide personale.
  Tema:
  418
  Mesazhe:
  8,620
  RSS
 2. Historia Boterore

  Prehistori,Lufta ndër shekuj,Personazhe dhe Legjenda.
  Aty ku njerzimi lindi,u pushtua dhe pushtoi...
  Tema:
  76
  Mesazhe:
  2,171
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  4,560
 2. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,026
 3. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  5,606
 4. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  3,271
 5. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  506
 6. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  576
 7. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  972
 8. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  824
 9. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  559
 10. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  2,140
 11. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,539
 12. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  2,134
 13. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  2,490
 14. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  645
 15. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  2,598

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...