Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Vals
  Përgjigje:
  321
  Shikime:
  40,059
 2. harap
  Përgjigje:
  2,215
  Shikime:
  515,221
 3. eM
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  27,062
 4. Ema
  Përgjigje:
  1,026
  Shikime:
  737,918
 5. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  582
  Shikime:
  383,239
 6. Fawkey
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  311
 7. dr love
  Përgjigje:
  1,413
  Shikime:
  119,890
 8. miku-yt
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  374
 9. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  511
 10. BeRaTsi_MiZeRje
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  17,375
 11. katsune
  Përgjigje:
  64
  Shikime:
  6,408
 12. Goca
  Përgjigje:
  195
  Shikime:
  46,400
 13. e panjohura
  Përgjigje:
  168
  Shikime:
  13,674
 14. crazy
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  13,166
 15. FALKO
  Përgjigje:
  912
  Shikime:
  1,474,828
 16. Kordelja
  Përgjigje:
  21
  Shikime:
  165,372
 17. Komita2006
  Përgjigje:
  25
  Shikime:
  3,621
 18. guest17
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  2,844
 19. Lisa
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  10,829
 20. Landa
  Përgjigje:
  56
  Shikime:
  71,962

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...