Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↑
 1. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  582
  Shikime:
  387,824
 2. Ema
  Përgjigje:
  1,026
  Shikime:
  744,712
 3. eM
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  28,895
 4. harap
  Përgjigje:
  2,215
  Shikime:
  523,155
 5. Vals
  Përgjigje:
  322
  Shikime:
  46,186
 6. Kordelja
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,181
 7. bebi
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  2,433
 8. tutu
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  28,884
 9. Anasykaltra
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  1,617
 10. Ema
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  1,372
 11. Diavolessa
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  8,566
 12. TEA
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  1,625
 13. Ema
  Përgjigje:
  30
  Shikime:
  3,714
 14. AlbanianEagle
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,071
 15. illyricus
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  744
 16. v
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  5,113
 17. sonora
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,810
 18. Imeri
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  2,475
 19. eM
  Përgjigje:
  27
  Shikime:
  1,969
 20. macia_blu
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  4,404

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...