Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Vals
  Përgjigje:
  322
  Shikime:
  43,850
 2. eM
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  28,016
 3. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  582
  Shikime:
  384,466
 4. Ema
  Përgjigje:
  1,026
  Shikime:
  740,775
 5. harap
  Përgjigje:
  2,215
  Shikime:
  518,569
 6. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  136
 7. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  167
 8. Fawkey
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  458
 9. miku-yt
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,102
 10. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  621
 11. guest17
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  591
 12. guest17
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  3,068
 13. Al-Punk
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  574
 14. Seyfert
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,208
 15. katsune
  Përgjigje:
  64
  Shikime:
  6,966
 16. endri.inxh
  Përgjigje:
  16
  Shikime:
  1,403
 17. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  717
 18. Alephh
  Përgjigje:
  18
  Shikime:
  1,225
 19. e panjohura
  Përgjigje:
  168
  Shikime:
  14,494
 20. Seyfert
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,402

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...