Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. harap
  Përgjigje:
  2,215
  Shikime:
  523,557
 2. Ema
  Përgjigje:
  1,026
  Shikime:
  745,122
 3. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  582
  Shikime:
  388,147
 4. eM
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  28,966
 5. Vals
  Përgjigje:
  322
  Shikime:
  46,354
 6. Blendi
  Përgjigje:
  25
  Shikime:
  3,931
 7. Ema
  Përgjigje:
  83
  Shikime:
  20,378
 8. Ema
  Përgjigje:
  83
  Shikime:
  18,127
 9. TDSH
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  1,487
 10. Ema
  Përgjigje:
  348
  Shikime:
  157,333
 11. Ema
  Përgjigje:
  56
  Shikime:
  4,457
 12. Ema
  Përgjigje:
  1,521
  Shikime:
  335,441
 13. Ema
  Përgjigje:
  30
  Shikime:
  3,717
 14. Kordelja
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,182
 15. Ema
  Përgjigje:
  147
  Shikime:
  14,651
 16. TranofiljA
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  1,041
 17. Alba Shehi
  Përgjigje:
  18
  Shikime:
  4,154
 18. Anasykaltra
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  1,620
 19. shkrimi
  Përgjigje:
  132
  Shikime:
  36,076
 20. TheLaw
  Përgjigje:
  61
  Shikime:
  6,782

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...