Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. Ema
  Përgjigje:
  1,026
  Shikime:
  741,915
 2. harap
  Përgjigje:
  2,215
  Shikime:
  519,881
 3. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  582
  Shikime:
  385,483
 4. Vals
  Përgjigje:
  322
  Shikime:
  44,735
 5. eM
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  28,340
 6. FALKO
  Përgjigje:
  912
  Shikime:
  1,482,847
 7. Goca
  Përgjigje:
  1,840
  Shikime:
  790,069
 8. Ema
  Përgjigje:
  1,521
  Shikime:
  334,699
 9. lule-bore
  Përgjigje:
  46
  Shikime:
  245,716
 10. Kordelja
  Përgjigje:
  21
  Shikime:
  179,313
 11. Ema
  Përgjigje:
  348
  Shikime:
  157,107
 12. dr love
  Përgjigje:
  1,413
  Shikime:
  123,766
 13. white
  Përgjigje:
  853
  Shikime:
  95,166
 14. Kordelja
  Përgjigje:
  100
  Shikime:
  92,489
 15. Landa
  Përgjigje:
  56
  Shikime:
  72,932
 16. MeLoDy
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  67,991
 17. Darien
  Përgjigje:
  747
  Shikime:
  67,253
 18. Ian
  Përgjigje:
  101
  Shikime:
  60,876
 19. Sweety el
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  59,560
 20. Smoky_Angel
  Përgjigje:
  34
  Shikime:
  48,718

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...