Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Solaris
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  2,826
 2. Solaris
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  920
 3. Solaris
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  2,027
 4. Solaris
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,711
 5. Solaris
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,155
 6. katsune
  Përgjigje:
  22
  Shikime:
  11,217
 7. Solaris
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  8,318
 8. Solaris
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  675
 9. Solaris
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,457
 10. Solaris
  Përgjigje:
  37
  Shikime:
  5,399
 11. Djali Adoloshent
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  392
 12. Solaris
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  735
 13. Aki
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  5,865
 14. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  492
 15. Lisa
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  572

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...