Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Dreamer
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  533
 2. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  15
  Shikime:
  978
 3. Lisa
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  11,333
 4. Universal
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  795
 5. arlonliko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  504
 6. Universal
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  1,392
 7. scadarsko
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  724
 8. scadarsko
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  851
 9. scadarsko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  680
 10. scadarsko
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  892
 11. scadarsko
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,070
 12. Narkomane
  Përgjigje:
  16
  Shikime:
  4,746
 13. Seyfert
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  944
 14. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  2,012
 15. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,181

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...