Linux Servers

Perdorimi, Serverat dhe siguria e serverave. Mbrojtja, kontrolli dhe mirëmbajtja e tyre. Diskutime dhe teknika.

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. gurax
  Ngjitës

  LINUX

  Përgjigje:
  183
  Shikime:
  152,040
 2. gurax
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  3,983
 3. Brilliant
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,810
 4. Al-Punk
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  6,296
 5. Linux
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,749
 6. alko
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,213
 7. alko
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,152
 8. Brilliant
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,022
 9. Brilliant
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,054
 10. alko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,127
 11. alko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,982
 12. alko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,100
 13. alko
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,462
 14. alko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,036
 15. alko
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,574
 16. alko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  980
 17. alko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  979

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...