Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. ujku81
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  9,970
 2. justilda
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  142
 3. justilda
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  82
 4. Agjenti_007
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,087
 5. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  187
 6. faustmechtilde
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,077
 7. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  403
 8. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  785
 9. vinjol
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,838
 10. Al-Punk
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,608
 11. Agjenti_007
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,302
 12. Al-Punk
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,637
 13. Universal
  Përgjigje:
  45
  Shikime:
  8,131
 14. pirro2016
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  903
 15. Gay
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  886
 16. Agjenti_007
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,963

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...