Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS

Filters:

Prefix:
Politika x
Remove All Filters:
x
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Agjenti_007
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,002
 2. Al-Punk
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,398
 3. Agjenti_007
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,782
 4. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  743
 5. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  933
 6. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  953
 7. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  673
 8. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  625
 9. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  650
 10. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  521
 11. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  423
 12. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  402
 13. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  459
 14. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  592
 15. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  468

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...