Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  792
 2. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  732
 3. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  748
 4. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  595
 5. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  482
 6. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  459
 7. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  507
 8. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  431
 9. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  652
 10. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  533
 11. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  489
 12. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  474
 13. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  659
 14. Universal
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  619
 15. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  474

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...