Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  336
 2. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  318
 3. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  366
 4. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  342
 5. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  407
 6. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  370
 7. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  348
 8. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  379
 9. Al-Punk
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  746
 10. Agjenti_007
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  600
 11. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  404
 12. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  307
 13. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  360
 14. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  408
 15. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  304

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...