Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  329
 2. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  563
 3. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  340
 4. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  432
 5. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  518
 6. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  397
 7. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  416
 8. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  547
 9. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  375
 10. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  370
 11. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  474
 12. Universal
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  715
 13. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  654
 14. Universal
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  776
 15. Universal
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  819

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...