Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. SNAP
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  758
 2. Universal
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  619
 3. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  461
 4. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  477
 5. KrimiN'Aksion
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  595
 6. Universal
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  486
 7. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  521
 8. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  408
 9. Universal
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  668
 10. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  372
 11. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  425
 12. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  379
 13. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  655
 14. Universal
  Përgjigje:
  16
  Shikime:
  1,830
 15. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  553

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...