Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Universal
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  847
 2. Universal
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  683
 3. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  414
 4. Universal
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  1,060
 5. Universal
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  596
 6. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  378
 7. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  352
 8. SNAP
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  672
 9. SNAP
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  491
 10. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  492
 11. Universal
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,070
 12. Universal
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  816
 13. Al-Punk
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  990
 14. Universal
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  495
 15. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  446

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...