Programet dhe Programuesit

Diskutime, ndihmë, pyetje përgjigje mbi programe të ndryshme!

 1. Programimi

  /* Algoritmike, teknika programimi, gjuhet dhe dialektet e tyre. */
  Tema:
  38
  Mesazhe:
  394
  E fundit: Ndihme!!! Me c++ gurax, 23 Jun 2017
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. engjelli
  Përgjigje:
  504
  Shikime:
  232,360
 2. POMPACIU
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  8,004
 3. POMPACIU
  Përgjigje:
  204
  Shikime:
  69,802
 4. Darien
  Përgjigje:
  186
  Shikime:
  71,259
 5. GuJack20
  Përgjigje:
  83
  Shikime:
  6,343
 6. alb master
  Përgjigje:
  68
  Shikime:
  7,132
 7. no_way_TuTo
  Përgjigje:
  62
  Shikime:
  4,758
 8. Erjon rapper
  Përgjigje:
  60
  Shikime:
  6,307
 9. Diavolessa
  Përgjigje:
  51
  Shikime:
  3,336
 10. Besnik Bleta
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  25,310
 11. aspahiual
  Përgjigje:
  45
  Shikime:
  4,557
 12. gurax
  Përgjigje:
  44
  Shikime:
  6,855
 13. Sulo_Kapedani
  Përgjigje:
  44
  Shikime:
  7,878
 14. Prodigychild01
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  3,442
 15. lor
  Përgjigje:
  42
  Shikime:
  2,833
 16. manga
  Përgjigje:
  41
  Shikime:
  3,167
 17. Redis
  Përgjigje:
  40
  Shikime:
  7,176

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...