Programet dhe Programuesit

Diskutime, ndihmë, pyetje përgjigje mbi programe të ndryshme!

 1. Programimi

  /* Algoritmike, teknika programimi, gjuhet dhe dialektet e tyre. */
  Tema:
  38
  Mesazhe:
  394
  E fundit: Ndihme!!! Me c++ gurax, 23 Jun 2017
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. engjelli
  Përgjigje:
  504
  Shikime:
  220,454
 2. POMPACIU
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  7,413
 3. Darien
  Përgjigje:
  186
  Shikime:
  70,000
 4. POMPACIU
  Përgjigje:
  204
  Shikime:
  68,652
 5. Doctorpc
  Përgjigje:
  32
  Shikime:
  26,300
 6. Besnik Bleta
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  23,689
 7. kuriozi000000000000000000
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  19,037
 8. Admirali
  Përgjigje:
  24
  Shikime:
  16,416
 9. Sweety_boy
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  13,719
 10. Besnik Bleta
  Përgjigje:
  36
  Shikime:
  12,680
 11. olti
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  12,029
 12. folldashi
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  11,205
 13. Besnik Bleta
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  10,841
 14. seseli
  Përgjigje:
  17
  Shikime:
  9,626
 15. S6T6N6
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  8,165
 16. a1
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  7,783
 17. Sulo_Kapedani
  Përgjigje:
  44
  Shikime:
  7,592

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...