Programimi

/* Algoritmike, teknika programimi, gjuhet dhe dialektet e tyre. */

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. shkopi
  Përgjigje:
  101
  Shikime:
  15,398
 2. AlbanianC0derz
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,212
 3. gurax
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  3,100
 4. urijan
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  10,641
 5. The Helper
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  9,447
 6. gurax
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,792
 7. Enea Xhani
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  5,495
 8. Al-Punk
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  2,258
 9. kuriozi000000000000000000
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  7,696
 10. Al-Punk
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  2,409
 11. cufi_bardhit
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  3,554
 12. jumpi
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  2,512
 13. giapar
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  1,967
 14. IT/Programming
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,664
 15. oneo
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  2,484

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...