Shkenca

Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. harap
  Përgjigje:
  164
  Shikime:
  84,277
 2. Darien
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  30,846
 3. Iliri
  Përgjigje:
  57
  Shikime:
  39,571
 4. gurax
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  11,449
 5. astronaut
  Përgjigje:
  42
  Shikime:
  9,827
 6. Seyfert
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,377
 7. ad ifixit
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  577
 8. Seyfert
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  2,450
 9. Al-Punk
  Përgjigje:
  104
  Shikime:
  10,816
 10. Gazmend Mici
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,198
 11. gurax
  Përgjigje:
  36
  Shikime:
  7,988
 12. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,551
 13. Aki
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  1,501
 14. eM
  Përgjigje:
  22
  Shikime:
  6,110
 15. gurax
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  5,092
 16. gurax
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,588
 17. Diavolessa
  Përgjigje:
  16
  Shikime:
  7,959
 18. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,063
 19. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,013

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...