Shkenca

Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↑
 1. gurax
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  11,991
 2. harap
  Përgjigje:
  164
  Shikime:
  88,680
 3. Iliri
  Përgjigje:
  60
  Shikime:
  41,018
 4. Darien
  Përgjigje:
  44
  Shikime:
  32,100
 5. Djep
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  3,756
 6. Ema
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,247
 7. Iliri
  Përgjigje:
  20
  Shikime:
  5,268
 8. Iliri
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  2,251
 9. karamel
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,382
 10. Pladomen
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  920
 11. Iliri
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,213
 12. Wii
  Përgjigje:
  16
  Shikime:
  1,373
 13. Al-Punk
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,423
 14. Klinton
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  3,316
 15. dimir
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  3,286
 16. olti
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  1,773
 17. eM
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,018
 18. Iliri
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  2,393
 19. KLPD
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,835

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...