Shkenca

Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. gurax
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  11,992
 2. Darien
  Përgjigje:
  44
  Shikime:
  32,100
 3. Iliri
  Përgjigje:
  60
  Shikime:
  41,019
 4. harap
  Përgjigje:
  164
  Shikime:
  88,680
 5. ad ifixit
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  873
 6. Gazmend Mici
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,478
 7. Al-Punk
  Përgjigje:
  105
  Shikime:
  11,992
 8. Seyfert
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,885
 9. Seyfert
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,687
 10. Aki
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  1,771
 11. gurax
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  5,644
 12. gurax
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,894
 13. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,283
 14. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,238
 15. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,482
 16. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,239
 17. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,187
 18. Dreamer
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,633
 19. Seyfert
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,319

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...