Shkenca

Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!

Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. harap
  Përgjigje:
  164
  Shikime:
  88,773
 2. Iliri
  Përgjigje:
  60
  Shikime:
  41,065
 3. Darien
  Përgjigje:
  44
  Shikime:
  32,136
 4. gurax
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  12,007
 5. olti
  Përgjigje:
  147
  Shikime:
  54,449
 6. S6T6N6
  Përgjigje:
  135
  Shikime:
  57,227
 7. ledion
  Përgjigje:
  121
  Shikime:
  55,953
 8. Al-Punk
  Përgjigje:
  105
  Shikime:
  12,000
 9. PrInCiPiEl
  Përgjigje:
  86
  Shikime:
  24,323
 10. merc
  Përgjigje:
  85
  Shikime:
  31,268
 11. koppertoni
  Përgjigje:
  83
  Shikime:
  25,055
 12. olti
  Përgjigje:
  63
  Shikime:
  9,579
 13. mydeir margjoni
  Përgjigje:
  61
  Shikime:
  10,202
 14. Wii
  Përgjigje:
  57
  Shikime:
  8,982
 15. Blendi
  Përgjigje:
  57
  Shikime:
  9,846
 16. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  55
  Shikime:
  6,991
 17. Wii
  Përgjigje:
  54
  Shikime:
  17,823
 18. Sonia007
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  7,322
 19. astronaut
  Përgjigje:
  42
  Shikime:
  10,539

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...