Shkenca

Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!

Rendi:
Titulli ↓
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Darien
  Përgjigje:
  44
  Shikime:
  32,100
 2. Iliri
  Përgjigje:
  60
  Shikime:
  41,018
 3. gurax
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  11,991
 4. harap
  Përgjigje:
  164
  Shikime:
  88,680
 5. Seyfert
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  918
 6. Mystique
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,327
 7. olti
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,720
 8. Aki
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  1,381
 9. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  674
 10. sh.hasanaj
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  926
 11. SiL3nT
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,625
 12. Al-Punk
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,002
 13. Universal
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  2,164
 14. Enea Xhani
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,000
 15. Universal
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  2,218
 16. Timi
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,416
 17. mydeir margjoni
  Përgjigje:
  61
  Shikime:
  10,200
 18. Dreamer
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,633
 19. KLPD
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,835

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...