Te reja dhe njoftime teknologjike

Cdo gje interesante dhe qe do te donit ta benint te ditur, mund ta beni ketu.

Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Prodigychild01
  Përgjigje:
  380
  Shikime:
  265,944
 2. DriniS
  Përgjigje:
  323
  Shikime:
  203,143
 3. Erjon rapper
  Përgjigje:
  266
  Shikime:
  125,188
 4. X-GoodBoy
  Përgjigje:
  179
  Shikime:
  79,823
 5. geek
  Përgjigje:
  82
  Shikime:
  15,168
 6. Jonian
  Përgjigje:
  79
  Shikime:
  33,039
 7. maxper
  Përgjigje:
  67
  Shikime:
  30,605
 8. Luminus
  Përgjigje:
  46
  Shikime:
  8,708
 9. Turing
  Përgjigje:
  46
  Shikime:
  7,079
 10. seseli
  Përgjigje:
  36
  Shikime:
  11,864
 11. beshbossi
  Përgjigje:
  36
  Shikime:
  7,435
 12. DEVIL-girl
  Përgjigje:
  29
  Shikime:
  4,665
 13. TEO
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  5,805
 14. MLK
  Përgjigje:
  27
  Shikime:
  16,766
 15. keany
  Përgjigje:
  27
  Shikime:
  4,503

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...