Teologjia

Besimi dhe njeriu! Fetë, librat e shenjtë, mënyrat e besimit.Ata që s'e gjetën dot rrugën që çon tek Zoti!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. gurax
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  6,724
 2. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  7,289
 3. Al-Punk
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  11,100
 4. S6T6N6
  Përgjigje:
  384
  Shikime:
  195,867
 5. S6T6N6
  Përgjigje:
  233
  Shikime:
  170,015
 6. ilia spiro
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  728
 7. Valmir D
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  2,502
 8. Valmir D
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,590
 9. Valmir D
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,642
 10. brenatohyseni
  Përgjigje:
  142
  Shikime:
  6,497
 11. Universal
  Përgjigje:
  112
  Shikime:
  7,440
 12. Universal
  Përgjigje:
  61
  Shikime:
  6,473
 13. Universal
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  960
 14. Universal
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  1,353
 15. ilia spiro
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  3,302
 16. Mirabel
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  4,493
 17. Djali Adoloshent
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,882
 18. Djali Adoloshent
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  1,392
 19. Djali Adoloshent
  Përgjigje:
  16
  Shikime:
  3,227
 20. Djali Adoloshent
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  695

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...