Teologjia

Besimi dhe njeriu! Fetë, librat e shenjtë, mënyrat e besimit.Ata që s'e gjetën dot rrugën që çon tek Zoti!

Rendi:
Titulli ↓
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Al-Punk
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  11,100
 2. S6T6N6
  Përgjigje:
  233
  Shikime:
  170,015
 3. S6T6N6
  Përgjigje:
  384
  Shikime:
  195,870
 4. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  7,289
 5. gurax
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  6,725
 6. rvd
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  955
 7. Rejhana Çekrezi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  808
 8. Sweety el
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  4,122
 9. Al-Punk
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,767
 10. Delo partizani
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,142
 11. cacol
  Përgjigje:
  178
  Shikime:
  29,359
 12. scadarsko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,795
 13. Al-Punk
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  2,578
 14. Mysterium
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  2,592
 15. Teolog
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  7,213
 16. Universal
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,430
 17. Thamina
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,243
 18. Teolog
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  5,218
 19. Universal
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  960
 20. alban bala
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  3,555

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...