Teologjia

Besimi dhe njeriu! Fetë, librat e shenjtë, mënyrat e besimit.Ata që s'e gjetën dot rrugën që çon tek Zoti!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. S6T6N6
  Përgjigje:
  384
  Shikime:
  192,347
 2. S6T6N6
  Përgjigje:
  233
  Shikime:
  166,702
 3. Al-Punk
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  10,717
 4. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  6,906
 5. gurax
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  6,333
 6. AlbanianShqiponje
  Përgjigje:
  417
  Shikime:
  208,052
 7. "Dr.Dituria"
  Përgjigje:
  410
  Shikime:
  200,706
 8. Al-Punk
  Përgjigje:
  190
  Shikime:
  82,832
 9. Lonny
  Përgjigje:
  221
  Shikime:
  75,229
 10. AlbanianShqiponje
  Përgjigje:
  320
  Shikime:
  73,081
 11. Qyteti iBukur
  Përgjigje:
  21
  Shikime:
  66,763
 12. S6T6N6
  Përgjigje:
  342
  Shikime:
  60,139
 13. elviskelmendi
  Përgjigje:
  156
  Shikime:
  51,422
 14. selam_demiri
  Përgjigje:
  226
  Shikime:
  50,253
 15. ndricim
  Përgjigje:
  265
  Shikime:
  46,624
 16. BlediM
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  44,436
 17. Teolog
  Përgjigje:
  20
  Shikime:
  40,388
 18. regele
  Përgjigje:
  116
  Shikime:
  38,048
 19. regele
  Përgjigje:
  165
  Shikime:
  34,681
 20. cacol
  Përgjigje:
  178
  Shikime:
  29,190

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...