Albumi im Fotografik

Diskutime tek 'Fotografia dhe Piktura - Artet Figurative' filluar nga Artin, 9 Jul 2017.

 1. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]
   
  Last edited: 13 Aug 2017
  Mystique and Anabell like this.
 2. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  TinkerBell and Anabell like this.
 3. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  TinkerBell and Mystique like this.
 4. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  TinkerBell and Anabell like this.
 5. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 6. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Andrea_1 and TinkerBell like this.
 7. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  TinkerBell, Mystique and Aki like this.
 8. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 9. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Andrea_1 and TinkerBell like this.
 10. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  TinkerBell and Mystique like this.
 11. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 12. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 13. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  TinkerBell likes this.
 14. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 15. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 16. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  Po shikoja sot ca fotografi të kaluara të shkrepura me aparatin tim të parë DSLR, që ishte një Canon 1100D.
  Megjithëse tani kam Nikon dhe jam i kënaqur me të, herëpashere kam nostalgji për Canon...
  Mbase ngaqë kam kujtime me të...

  Canon 1100D + EF-S 17-55 f/2.8


  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  TinkerBell and Anabell like this.
 17. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  TinkerBell likes this.
 18. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  TinkerBell likes this.
 19. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 20. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  TinkerBell likes this.

Shpërndajeni këtë faqe