Kosova Black Hat 1.0 Prishtina

Diskutime tek 'Tema e ditës (vendet shqipfolëse)' filluar nga ad ifixit, 28 Feb 2019.

 1. ad ifixit

  ad ifixit Primus registratum

  omuniteti për Siguri Kibernetike dhe Privatësi i organizuar si OJQ – Cybersecurity and Privacy (CSP) me misionin për ndërgjegjësimin e organeve publike dhe private, gjer tek shfrytëzuesi fundor ne hapësirën kibernetike dhe privatësisë.

  CSP ne veçanti gjate vitit 2019 është e fokusuar ne ofrimin e hapësirën kibernetike dhe privatësisë.

  Dhe ne baza vjetore ofrojmë ndihmë dhe mbështetje ne mbi 400 personave lidhur me shqetësimet/problemet qe janë mjafte serioze ne fushën kibernetike.

  Ne kuadër te aktivitete te CSP-se, gjate muajit Mars 2019 do organizojmë Workshopin&Trajnimin Black Hat 1.0 Prishtina me moton “ Behu pjesë e zgjidhjes” i cili do te mbahet me datën 28 Mars 2019 (tbc) ne Orion Conferenc Center . Objektivat e këtij eventi janë qe hakeret, ekspertet e sigurisë kibernetike etje, te ndajnë njohurit e tyre. Si dhe te ofrohen dhe orientohen talentet e kësaj fushe qe te kontribuojnë ne sigurinë kibernetike si ethical hakere.

  Kërkojmë mbështetjen tuaj dhe mirëpresim qe t'ju kemi partner medial ne këtë workshop&trajnim ku do te kemi shume përfaqësues te njohur mbi fushën kibernetike vendor dhe te huaj ku do te trajtohen shume tema nga fusha kibernetike si :  - Black Hat techniques ( Icloud hacking, Snap intrusions, SQL injections etc)

  - Dark Web

  - Bug Bounty Programs

  - Pen-testing

  - Responsible Disclosure

  - Offensive Cybersecurity

  - Tips& tricks and much more.


  Per me shum rreth eventit:
  https://web.facebook.com/cybersecuri...5730900709833/
   

Shpërndajeni këtë faqe